Zestz
 
Nieuwe rubriek: Parijstips
Categorieën: foodnieuws, Parijs tips


Vaste lezers weten het al: Zestz loves Paris. De culinaire magie van de lichtstad heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op ons. Zo noemden we hier bijvoorbeeld het boekje dat de Amerikaanse Susan Hochbaum maakte over Parijse taartjes die opvallend veel overeenkomsten vertonen met de architectuur van de stad. Of denk aan de app met de smakelijkste winkels met zoete lekkernijen. Nog zo’n mooi Parijs-overzicht: de favo restaurantadressen van topkok Alain Ducasse.

Voortaan wekelijks een Parijstip
Maar Parijs verandert steeds. Zo bespraken we laatst een nieuwe glutenvrije banketbakkerij/café. Ook Zestz’ huisfoodtrendwatcher Marjan Ippel deed tijdens haar recente bezoek aan deze wereldstad weer ontdekkingen. Zij trapt de komst van onze nieuwe rubriek Parijstips af met een serie van vier stukken. Wekelijks schotelen we onze lezers een nieuwe tip voor. Parijs, here we come!

Wat voor soort Parijstips lees je het liefst? Laat het ons weten.

Foto: MilStan

© Zestz / redactie 2012

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

1 reactie op “Nieuwe rubriek: Parijstips”

  1. Heleen zegt:

    dag Ronald, met heel binnenkort een weekendje Parijs voor de boeg ben ik al weken tips aan het “sprokkelen”. Waar ik naar zoek? De foodie adresjes (Pollane natuurlijk, maar ook dat koffie-cafe-dat-er-uitziet-als een lab). De leukste adresjes om te eten (mooi interieur / typisch frans / hip en happening / experimentele keuken), liefst per wijk gerubriceerd. De beste winkels (zowel eetwaren als keukenspullen). De leukste exposities en evenementen (ook als die niet per se over food gaan). Maar ook soms praktische dingen als hoe werkt het fietsenplan in Parijs? Is er een culi-fietstour die je zou kunnen doen, alleen of met een gids?
    Als je offline tips hebt: graag! En als ik adresjes op hun merites kan beoordelen voor je: zou ik met veel plezier doen!

Reageer