Zestz
 
Symposium
‘Het kookboek
van de toekomst’
Categorieën: doen!

Biedt het digitale tijdperk nog voldoende ruimte voor het papieren kookboek? Die vraag staat centraal op het allereerste kookboekensymposium van Nederland, op maandag 14 november a.s. in Amsterdam. Organisator van het symposium is Kookboek van het Jaar, met medewerking van Kookboekenleslokaal de Sperwer en Zestz.


Inspiratie
Het symposium geeft niet alleen een kijkje in de toekomst van het kookboek, maar biedt kookboekenmakers, -auteurs, -uitgevers, -verkopers en geïnteresseerden ook inspiratie met filmpjes en verhalen. Aan het woord komen onder anderen de Vlaamse kookboekenuitgever en -fotograaf Tony le Duc, uitgeefadviseur én kookliefhebber Bas Vermond, de dames van uitgeverij Snor, kookboekenauteur in ruste Fon Zwart, de Texelse kookboekenuitgever en -auteur Annette van Ruitenburg en Elle Eten-hoofdredacteur Edine Russel. Ook komt vanuit New York de toekomst van culinaire uitgaven aan bod. En tot slot wordt de uitslag gepresenteerd van een landelijke enquête naar het aankoopgedrag en gebruik van kookboeken.

Prijzen en feest
Aansluitend vindt voor het vijfde jaar de uitreiking van de Kookboek van het Jaarprijzen plaats. En om het jubileum te vieren barst daarna een feest los. Hiervoor kun je je apart aanmelden.

Meer informatie op www.kookboekvanhetjaar.nl

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

Reageer