We doen het graag: onze culinaire helden interviewen. Deze negen toppers brachten dit jaar very zesty nieuws.
Oof Verschuren:
Fotograaf en de man achter ‘Home Made’ Yvette vertelt over zijn foodfoto’s
Edwin Mijnsbergen:
Informatiespecialist begint internetencyclopedie Middelburg Dronk om geschiedenis van Middelburgse horecaleven in kaart te brengen
Fow Pyng Hu:
Filmer en ramenspecialist heropent zijn ramenshop Le fou Fow in Amsterdam
Jet Eikelboom:
Do-it-yourself uitgever debuteert met vegakookboek Yogifood
José Buschman:
Historica, Couperuskenner en auteur werkt aan een in 2013 te verschijnen kookboek over Louis Couperus
Marije Vogelzang:
Eetontwerper en curator stelt expositie ‘De etende mens’ samen
Bianca Tan:
Documentairemaker maakt dankzij crowdfunding een film over Johannes van Dam
Jim de Jong:
Rotterdamse chef opent 3 januari 2013 eigen restaurant
Rachel Khoo:
In Parijs wonende kookboekenschrijver verovert de wereld
© Zestz / redactie 2012