Zestz
 
Zomerse food events
Categorieën: doen!

Aan de Amstel weer geopend (Amsterdam)
Sinds woensdag 13 juli is restaurant Aan de Amstel in Amsterdam, van onder anderen kookboekenauteur Yvette van Boven, weer geopend.

Groenten uit Bakkum
Van 21 juli t/m 14 augustus is er iedere donderdag en zondag om 15.00 uur een Fietsexpeditie met De Mobiele Veldkeuken in de Kennemerduinen. Beeldend voedselkunstenaars Annechien Meier en René Jansen zijn deze zomer te gast op camping Bakkum en in het Kennemerduinenlandschap op zoek naar eetbare planten aan de kust.

Preuverie (Winterswijk)
Van 27 t/m 29 juli presenteren zich twaalf restaurants en andere etablissementen op het Winterwijkse marktplein in smaakvol aangeklede tenten. Hier worden ter plekke de gerechten bereid en opgediend.

Maastricht Aan Tafel (Maastricht)
Heerlijk genieten van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten? Het kan allemaal van 31 juli t/m 14 augustus tijdens de zomereditie van Maastricht aan Tafel.

Ramon Beuks restaurant VoorEenMaand (Maarssen)
Ondernemer, schrijver en kok Ramon Beuk zit 10 jaar in het vak en viert dat met een eigen restaurant, VoorEenMaand. Geopend van 4 t/m 29 augustus.

Haarlem Culinair (Haarlem)
Levensgenieters kunnen van 4 t/m 7 augustus op de Grote Markt in Haarlem weer genieten van culinaire hoogstandjes tijdens de 17e editie van Haarlem Culinair. Het Haarlemse centrum wordt dan volledig omgetoverd tot culinair terrein.

Pop-up restaurant kookt met diepvriesproducten (Londen)

Twee Michelinsterrenchefs koken van 8 tot 12 augustus enkel en alleen met diepvriesproducten. Het doel: het imago van diepvriesproducten opvijzelen.

Beluga Beach Club (Maastricht)

Tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht opent van 13 augustus t/m 24 september de Maas de Beluga Beach Club. Compleet met clubhouse, upperdeck, loungeterras en 1.500 vierkante meter zandstrand nabij.

© Zestz / redactie 2011

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

Reageer