Zestz
 
Restaurantgids voor ‘gewone’ restaurant
Categorieën: media

Restaurantgids GaultMillau Nederland richt zich in de volgende edities meer op de subtop en het middenkader.
‘We praten in Nederland vooral over de toprestaurants, terwijl de grote groep consumenten vooral eet bij restaurants die zich bevinden in het midden van de tophonderd,’ aldus Jan van Lissum van The Wine & Food Association. Hij maakt vanaf heden de GaultMillau in een gewijzigd formaat onder de nieuwe naam GaultMillau Proefschrift Restaurant- en Hotelgids. Voor welk formaat er wordt gekozen, is nog niet bekend, meldt Kassa].
De nieuwe gids wordt dit najaar gepresenteerd. De Franse uitgever GaultMillau maakte eerder dit jaar bekend voor een andere opzet te kiezen en verbrak daarom de samenwerking met uitgeverij de Wijnpers.

Overigens is de website www.gaultmillaubenelux.com/nederland.htm, waar voorheen nieuws over de Restaurantgids te vinden was, niet meer actief. De domeinnaam is ‘expired’ viel er op 27 maart te lezen, maar ‘it can still be renewed’. Nu is de pagina niet meer op te roepen.

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

3 reacties op “Restaurantgids voor ‘gewone’ restaurant”

  1. Thijs zegt:

    Groot gelijk met deze stap naar de middenklasse. De link werkt alleen niet.

  2. Thijs zegt:

    Eh, oh ja, dat zei je al.

  3. admin zegt:

    Thijs,

    de pagina http://www.gaultmillaubenelux.com/nederland.htm blijkt nu niet meer op te roepen. Dus of de domeinnaam inmiddels is verlengd door de nieuwe uitgever van GaultMillau Nederland is onduidelijk.

    Ronald
    Zestz

Reageer