Zestz
 
payday loans
Milk Bar opent in Rotterdam
Categorieën: dining around, foodnieuws

Het Schieblock in Rotterdam, waar zich allerlei bedrijfjes hebben gevestigd, krijgt steeds meer een culinaire invulling. Op de begane grond is restaurant Mess gevestigd, op het dak experimenteert men met een moestuin en om de hoek bevindt zich een Biergarten. Vanaf vrijdag 29 juni opent, ook om de hoek, een Milk Bar.

De Milk Bar is een pop-up project van een groep masterstudenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In de Bar kunnen omwonenden en passanten terecht voor smoothies, melk/sojadrankjes gemixt met ingrediënten naar keuze. Denk aan Framboos Basil Smoothie of Chocolate Banana Smoothie soja. Ook zijn er gezonde snacks. Alles is zo mogelijk bereid met lokale ingrediënten.

De Milk bar heeft ook nog een ander doel, namelijk een nogal verwaarloosd deel van de stad weer tot leven te brengen. Het project maakt deel uit van Test Site Rotterdam ter gelegenheid van de 5e Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam. De vijf kunstacademiestudenten werken samen in het project om hun ideeën over het belang van een lokale economie te testen, om zo een levendige stadswijk te creëren.

Milk Bar, Delftsestraat 6, Rotterdam. Geopend: di t/m vr van 8-18 uur

© Zestz / redactie 2012

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

Reageer