Zestz
 
Nieuwe website voor Zestz
Categorieën: foodnieuws, media

Scherpere nieuwskeuzes in een kleurrijk jasje.

Zestz ging ruim vijf jaar geleden, op 12 oktober 2005, live. Een Nederlandstalige onafhankelijke site waar culinair nieuws uit binnen- en buitenland samenkomt, ontbrak tot dan toe. Inmiddels is het medialandschap drastisch veranderd. De thema’s koken, kookboeken, restaurants en verdere culinaire berichtgeving zijn in ons land en in de media nog nooit zo populair geweest. Reden voor Zestz om nog scherpere keuzes in haar nieuwsgaring te maken. Met een nadruk op hot news, opmerkelijke culinaire initiatieven en (gebruiks)objecten en kleurrijke foody people. De aangescherpte redactionele formule is gegoten in een nieuw, overzichtelijker design waarin ook sociale media een plaats hebben gekregen. Lezers kunnen de berichten op Zestz.nl niet alleen mailen, maar nu ook doorplaatsen naar twitter, facebook, hyves en nujij.nl.

Reacties
We zijn natuurlijk zeer benieuwd wat je van de nieuwe website vindt. Plaats hieronder je reactie.

© Zestz / Ronald de Nijs 2011

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

4 reacties op “Nieuwe website voor Zestz”

  1. RozeMarijn zegt:

    Lekker die kleurblokken. Ik houd er wel van. Complimenten.

  2. Hans zegt:

    Qua kleur en opmaak beter dan het was! Compliment.
    Slakje: ik had graag een kleine marge links gezien, dit doet wat opgekropt aan.
    Ben benieuwd naar nieuwe formule. Houd de kritische blik!

  3. sharon van minden zegt:

    Al heel lang een leuke en lekkere site! ik schrijf er graag een stukje over op onze site (http://www.winelifemagazine.nl) om nog meer mensen mee te laten genieten van jullie fijne nieuwtjes. keep up the food work! sharon

  4. Ziet er goed uit. Nu ook op mobieke apparaten te raadplegen. Ben het wel met Hans eens. in IE7 zijn er geen linkermarges aanwezig, op telefoon (iPhone)wel.

Reageer