AmsterdamBouwtBruggen organiseert brunch op de gracht

Op 9 september organiseert stichting AmsterdamBouwtBruggen een brunch voor jonge Amsterdammers en ondernemers. Op die manier wil de stichting een bijdrage leveren aan de sociale cohesie in de stad.

De jonge Stichting AmsterdamBouwtBruggen wil bruggen bouwen tussen Amsterdamse jongeren, bewoners en ondernemers: ‘Het centrum van Amsterdam lijkt voor andere Amsterdammers elitair en weinig toegankelijk, terwijl niets minder waar is. Bewoners en ondernemers zijn creatief, actief en ondernemend.’
‘Brunch op de gracht’ is een initiatief van Rebecca Bonnerjee, die zelf in het centrum woont. ‘Als je iets wilt, dan is het ook mogelijk,’ luidt haar motto.

Jongeren ontmoeten werkgevers
‘Brunch op de gracht’ biedt jongeren de kans om toekomstige werkgevers op een informele manier te ontmoeten. De stichting hoopt dat ondernemers en belangstellenden zo ervaren wat er onder de werknemers van de toekomst leeft. Ook hoopt de stichting dat er een sociale cohesie ontstaat doordat de deelnemers laten zien wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

Ook in andere steden
De brunch moet een product worden van verschillende doelgroepen die met elkaar gaan samenwerken. Verschillende Amsterdamse ondernemers zijn enthousiast en hebben toegezegd een bijdrage aan de brunch te leveren.
Volgens de stichting kan het concept ook in andere steden en zelfs in het buitenland worden toegepast. Zij wil het draaiboek van het evenement graag aan anderen ter beschikking stellen.

Borrel
De brunch vindt plaats op zondag 9 september en duurt van 13.00-16.00 uur. Locatie is de Keizersgracht ter hoogte van de Utrechtsestraat. Een dag eerder wordt er van 18.30-21.00 uur een borrel georganiseerd.

Aanmelden
Geïnteresseerde Amsterdammers kunnen zich aanmelden via de website. De brunch biedt plaats aan honderd jongeren, ondernemers en belangstellenden. Uiterlijk 3 september ontvangen de gelukkigen een bevestiging per mail.

Een Reactie op “AmsterdamBouwtBruggen organiseert brunch op de gracht”

  1. Patricia Says:

    Wat een leuk initiatief!

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok