Doek valt voor kookfilmpjes nrc.tv

NRC Media stopt met nrc.tv, waaronder de kookfilmpjes van Janneke Vreugdenhil vallen. ‘We moeten prioriteiten stellen’, zegt uitgever Hans Nijenhuis van NRC Media. ‘En dan kunnen we onze beste journalisten beter inzetten voor de 200.000 abonnees van NRC Handelsblad dan voor de paar duizend abonnees van NRC Focus of de paar duizend kijkers van nrc.tv.’ Aan de inhoudelijke kant lag het niet, maar nrct.tv bereikt simpelweg minder lezers dan de kranten.

Nog tot eind juni nieuwe filmpjes
‘Dat er een einde komt aan de kookfilmpjes is erg jammer,’ zegt culinair journalist Janneke Vreugdenhil in een reactie aan Zestz. ‘We hebben de laatste draaidagen in juni. En het filmpjesarchief blijft voorlopig toegankelijk.’ nrc-tv startte in mei 2008 en moest volgens de toenmalige NRC-hoofdredacteur Birgit Donker ‘ontspanning op niveau’ bieden. Janneke Vreugdenhil blijft schrijven voor zowel NRC Handelsblad als nrc.next.

© Zestz / Ronald de Nijs 2010

Een Reactie op “Doek valt voor kookfilmpjes nrc.tv”

  1. wendela jesse Says:

    Wat verschrikkelijk jammer. Ik genoot erg van de filmpjes. Janneke kookte en lekker en met plezier en liet ook nog eens zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn.
    Mijn complimenten

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok