6 bbq shoppingtips

Zestz selecteerde 6 barbecue shoppingtips. Van vegakookboek tot kant-en-klaar sterrenchefpakket.

1 We leggen allang niet meer alleen vlees en vis op de bbq. Steeds vaker ook groenten en vegetarische spiesjes. Voor de vlees- en visloze eter verscheen Vegetarische barbecueën, geschreven door Steven Raichlen. Van dezelfde auteur verscheen tevens Culinair barbecueën.

2 Handig: de Weber one-touch De Luxe heeft twee thermogeharde werkbladen.

3 De culinaire bbq-kok moet natuurlijk wel herkenbaar blijven. Dat lukt wel met deze koksmuts.

4 En voor na de bqq een zelfsgemaakt ijsje. Met deze Volcano! ijslollyvormen van Brutus Kookt is dat kinderspel. In vier uur heb je ijsjes in je favoriete smaak. Handig: eventueel gesmolten vocht sijpelt in de ‘grip’. Als het ijsje op is. kun je het smeltwater door de inventieve tuitvorm aan de grip opdrinken.

5 Brand?! Nee, toch niet. De emmer is een ludieke bqq.

6 Heb je geen zin om zelf boodschappen te doen en lekkere gerechtjes te verzinnen? Drie topkoks, waaronder ‘onze’ Sergio Herman van Oud Sluis, hebben dat al voor je gedaan. In de super de luxe Mnu:barbecue box bevinden zich Noorse bio-zalm, fris gemarineerde hoevekip, gelakt Berkshire buikspek, het Wagyu run en voor toe een fijn nagerecht.

© Zestz / redactie 2010

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok