Appie op je iPhone

Albert Heijn promoot recepten en bonusaanbiedingen via nieuwe service, het digitale boodschappenlijstje.

Voor wie de recepten van de Zaandamse grootgrutter geregeld online raadpleegt, is de applicatie van de iPhone een uitkomst. Voortaan zijn de 8000 recepten niet alleen via de website maar ook via de nieuwe app, Appie genaamd, te raadplegen. Handig voor als je in de winkel staat en nog niet weet wat je wilt eten. De ingrediënten van een recept zijn vervolgens makkelijk op een digitaal boodschappenlijstje te plaatsen. Dat geldt ook voor de laatste bonusaanbiedingen. Wie zijn AH Bonuskaartnummer invult, kan eveneens eerdere aankopen aan het lijstje toevoegen. Voorstelbaar is dan ook dat de klant in de toekomst via de app gepersonaliseerde aanbiedingen krijgt.

Lijstje in volgorde van de winkel
Helaas kunnen de recepten qua hoeveelheden nog niet worden aangepast aan het aantal eters. Maar Albert Heijn spreekt al van een tweede iPhone versie, die komende winter beschikbaar komt. Deze versie wordt geavanceerder. Zo kan Appie bijvoorbeeld het boodschappenlijstje in de volgorde van de winkel zetten waar de klant zijn boodschappen doet. Hopelijk waarschuwt Appie dan ook als een ingrediënt van een recept niet in het betreffende filiaal verkrijgbaar is?

Kookstand
Wie thuisgekomen aan de slag wil gaan, kan de iPhone in een kookstand zetten: het recept verschijnt in een groter lettertype op het verder toch wel kleine schermpje van de telefoon.

© Zestz / redactie 2009

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok