Ex-deelnemers Herrie aan de Horizon beginnen restaurant

Maandag 2 november openen hobbykoks Richard Schuit en Ronald Eekhoff restaurant Puur Rotterdam. Beiden zijn ex-deelnemers van ‘Herrie aan de Horizon’. In dit tv-programma ging topkok Herman den Blijker op zoek naar de beste hobbykok van Nederland. Schuit en Eekhoff, die niet als winnaar uit de bus kwamen, beginnen op 2 november restaurant Puur Rotterdam. De kaart kenmerkt zich door mediterrane fusion cooking en verse en eerlijke producten. Voor de professionele inbreng hebben ze de hulp ingeroepen van Damaru Kalkman, meldt Horeca Entree. Kalkman wordt mede-eigenaar en werkte onder meer in Dudok en Café Rotterdam.

Pand met historie
Eerder zat in het pand aan de Rotterdamse Noordsingel restaurant Como 010, bekend van het tv-programma ‘Mijn tent is top’. Marc Zwiers en zakenpartner trokken in september 2007 de stekker uit hun in pincho’s gespecialiseerde restaurant. Doordat het te veel buiten het centrum lag, zou het niet goed hebben gedraaid.

Puur Rotterdam: www.restaurant-puur.com

© Zestz 2008

3 Reacties op “Ex-deelnemers Herrie aan de Horizon beginnen restaurant”

  1. H.M Faber Says:

    Een perfect concept, ik heb het zelf al mogen ervaren. Verse producten en je wordt echt in de watten gelegt. De moeite waard! Prijs kwaliteit is goed en bij binnenkomst heerlijk brood en amuse van het huis.
    Met vriendelijke groet,
    H.M Faber

  2. Dhr en mevr. de Jong Says:

    Wij sluiten ons hier zeker bij aan. Een bijzondere locatie, heerlijk eten en een goede prijsverhouding. Een retaurant waar je graag terug wilt komen.
    Vriendelijke groet,
    Dhr en mevr. de Jong

  3. nikki Says:

    Ik ben er ook geweest en het is echt heel mooi geworden! Fijne sfeer, prettige bediening, verrassende gerechten. Ik ga er zeker vaker komen en raad anderen aan het ook eens te proberen. Het is echt de moeite waard!

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok