Chocomel cups tijdelijk uitverkocht

De Chocomel cups voor het senseo-apparaat blijken een onverwacht succes: ze zijn tijdelijk uitverkocht.

De cups, waarmee de gemaksconsument met één druk op de knop warme choclademelk kan maken, zijn pas sinds 1 oktober op de markt. Producent Friesland Food heeft de grootste moeite om de vraag in Nederland bij te houden, meldt Z24.nl. Daarom is de introductie van Chocomel Hot in België uitgesteld. Zelfs wordt overwogen om de reclamecampagne in print en op tv uit te stellen.

11 Reacties op “Chocomel cups tijdelijk uitverkocht”

  1. duiveltje Says:

    Ik vind dit een hele slechte zaak, je wordt met iets lekker gemaakt en dan blijkt, als je houder eindelijk hebt gevonden voor een gods vermogen, dat je de pads nergens kan krijgen. Als je zo iets uitvindt, zorg dan dat je er genoeg van maakt, maar ga niet eerst de mensen lekker zitten maken door houder met 3 pads voor bijna 4 euro, en dan nergens de cups kunnen vinden. ZEER SLECHT!!!

  2. Derya Says:

    Ik sluit me helemaal aan de reactie van duiveltje.
    Ik ben nu al 4 weken op zoek naar de cups!!!!
    Begin erg pissig te worden. Bij de AH bij mij hebben ze uiteindelijk de houder met de 4 cups. Maar het pak met 8 cups, ho maar. Nog steeds niet binnen en ze weten ook niet wanneer het binnenkomt.
    Ik vind ‘m zo lekker en dan moet je zo lang wachten op die cupjes.

  3. Agnes Says:

    Nou geeft niks dat het is uitverkocht… Ik steek m’n geld niet meer in zo’n waterig aftreksel van chocomel… Bij mij verdwijnt de houder in de prullenbak en ik koop lekker weer een pak chocomelk en warm dat lekker op in een pannetje, hhhmmmmm!! Is ook nog eens veel goedkoper!!

  4. G. Kloet Says:

    Volgens mij is er in heel Nederland geen chocomel cup te vinden voor de Senseo. Ik heb de starterset gekocht en helaas, de 4 cupjes die daar bij zaten zijn op en de navullingen zijn echt nergens te koop. Zelfs niet bij AH XL. Ik had me echt zo verheugd, de wintermaanden, lekkere warme chocomel, makkelijk te zetten in de Senseo. Maar helaas… hoe kan dit? Is dit nalatigheid van de fabrikant? Iets wat net op de markt gebracht wordt moet m.i. echt een goede voorraad hebben wil het een succes worden. Nu vind ik het de vlag op een modderschuit. Wat denkt u???

  5. Brigitte Says:

    Helemaal enthousiast van de Margriet Winterfair met Senseocups met chocomel. Erg lekker… dus elke keer bij AH even langs de schappen rennen om te kijken of ze al verkocht worden. “Sorry mevrouw, we krijgen ze al een tijd niet binnen”.
    Een succes voor de fabrikant!!! Gefeliciteerd daarmee.
    Maar ja, de winter duurt nog maar even…

  6. José uit Tegelen Says:

    Jullie hebben me de chocolademelk laten ruiken en proeven! Jullie hebben me lekker gemaakt met de winteravonden voor de deur. Uiteindelijk heb ik een kat in de zak gekocht en weet dat ik poezen en katten haat! Bedankt, ik voel me gefopt omdat ik na vier zaterdagen winkelen nog geen navulling heb kunnen bemachtigen.

  7. Wilst Says:

    Inmiddels een maand verder en nog steeds nergens aan te komen!

  8. Trui Says:

    Heb voor m’n Nieuwejaar een Senseo gekregen omdat men er nu ook chocomelk mee zou kunnen maken (lust géén koffie). Wel, in geen enkele winkel in België zijn die chocopads te vinden. Leuk hoor, dieven zijn, het die reclamejongens.

  9. chantal Says:

    Hey hallo iedereen, ik werk bij de Albert Heijn en we hebben ze nou weer binnen. Iedere middag krijgen we 1 doos met cups. Ja, tuurlijk ze zijn na een uur alweer uitverkocht, maar het begint weer op de markt te komen.

  10. Carolina Says:

    Wees blij dat ze er niet meer zijn, want van de 8 cups krijg je er bij gemiddeld 5 een lekkere chocolademelk, van de rest krijg je een waterig aftreksel. Je moet de cup stevig aanduwen met als gevolg dat je er doorheen duwt, of je moet als je echte chocola wilt proeven eerst met een mesje inkepingen maken zodat er chocola vrijkomt en dan in de senseo doen. Kortom waardeloze toepassing, als-ie al voorhanden is.

  11. Sabine Says:

    Heb ik eindelijk de pads, zijn de houders nergens meer te krijgen.. :S

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok