Winnaars Knoopjelos Awards 2008 bekend

Jonnie Boer en Sergio Herman delen eerste plaats als chef-koks.

Voor het zesde achtereenvolgende jaar maakt Knoopjelos, een online culinair magazine en een restaurantrecensiesite, de winnaars van de Knoopjelos Awards bekend. Bij de nominaties is gekeken naar de kwaliteit van de gerechten, innovatie, wijn-spijscombinaties, zorg en aandacht voor detail in de restaurantervaring en de algehele dienstverlening.

Beste Chef-kok
Jonnie Boer van De Librije en Sergio Herman van Oud Sluis delen dit jaar de eerste plaats. Voor Herman betekent dit de vijfde opeenvolgende eerste plaats bij de Knoopjelos Awards, waarmee hij zijn lustrum volmaakt. Op de derde plaats staat Ronald Tausch van restaurant Linnen.

Beste Gastheer
Geoffrey Henderikse van Oud Sluis is wederom gekozen tot beste gastheer van Nederland. ‘Het grootste talent onder de maitres in Nederland’, zo werd hij al eerder door Knoopjelos betiteld. De tweede plaats gaat naar Alwin Houwing van restaurant Linnen, derde wordt Roy Pelgrim van Cordial in Oss.

Beste Sommelier
Petro Kools van restaurant Da Vinci is verkozen tot beste sommelier. Zijn Vinoteca blijft volgens Knoopjelos van een ’superieur niveau’. Naast zijn podiumplaats in de categorie Beste Gastheer wordt Roy Pelgrim van Cordial tweede in de categorie Beste Sommelier. De derde plaats gaat naar Ronnie Brouwer van De Librije.

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok