Restaurant 2.0 geopend in Rotterdam

Op 15 maart opende Izkaya, het eerste e-table restaurant in Nederland.

Jordi Kuijt zag het concept bij Inamo in Londen, waar dit restaurant al twee filialen heeft. Hij was meteen verkocht. ‘Om in webtermen te spreken: dit is bar/restaurant 2.0,’ zegt hij. Samen met zijn vader en een investeerder haalde hij het concept naar Nederland. Kuijt heeft grootse plannen: via Izkaya Management Company B.V. heeft hij de franchiserechten van dit interactieve restaurantconcept verkregen voor Europa (excl. Engeland), Midden-Oosten, Afrika, America en Canada. Maar wat is het precies?

Belevenis

Alles draait bij restaurant Izkaya om belevenis. Met de mousepad veranderen gasten het ‘tafelkleed’ op hun multitouchetafel, geven ze hun bestellingen door (een ober komt er niet meer aan te pas) en als ze zich vervelen, kunnen ze gamen. Via aan het plafond hangende projectoren bereiken de beelden de tafels. En als de Aziatisch georiënteerde gerechtjes op tafel komen, zijn ze met een klik op tafel te vergelijken met wat er op het menu staat.

Restaurant Izkaya, Lijnbaan 40-42, Rotterdam. Reserveren via www.izkaya.nl

© Zestz / redactie 2011

Een Reactie op “Restaurant 2.0 geopend in Rotterdam”

  1. Corien de Wildt Says:

    Het lijkt mij Ver-Schrik-Ke-Lijk om hier te gaan eten. Belevenis…verveling…gamen…geen ober… Lekker thuis blijven en samen een heerlijk gerecht maken. Gedoemd om te mislukken. Ik ben geen robot of eetnerd

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok