Oesters by Kitsch

Voor een proeverij van oesters met wijnen kun je op 19 april terecht bij Kitsch en Kunst in Rotterdam. Matijn Wijn van de Oestercompagnie zal vertellen over de invloed van het terroir op de smaak en de verschillen tussen platte oesters en Creuses. Bezoekers krijgen koude en warme oesters voorgeschoteld. Daarbij volgen dan wijnen die voormalig Michelin-sterrensommelier, Sigurd Snoeys, heeft uitgekozen. Snoeys is eigenaar van de Gouden Ton in Rotterdam.

Oesters by Kitsch, georganiseerd door het Wijninstituut, vindt plaats op zondag 19 april van 15.00-17.30 uur. De proeverij is in Kitsch en Kunst in Rotterdam. De oester- en wijnproeverij bedraagt 59,50 euro per persoon. Inschrijven kan op www.kitschenkunst.nl.

© Zestz 2009

Reageer op dit bericht

(C) 2008 Zestz - foodtalk. Powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS) || Design: blueingreen - Uitvoering: Designdok