Nationale Kookstudio Week 2008

Van 28 april - 4 mei zetten kookstudio’s door heel Nederland hun deuren open.

Altijd al een kijkje willen nemen in een kookstudio bij jou in de buurt? Dan is de Nationale Kookstudio Week 2008 een fijne aanleiding. Je kunt deelnemen aan mini-kookworkshops, kookdemonstraties en andere kookgerelateerde activiteiten. Het thema is dit jaar ‘SmaakBewust’. Ofwel: door bewust om te gaan met ingrediënten en de bereiding kan iedereen een gezond, voedzaam en smaakvol gerecht klaarmaken.

Ook voor kinderen
Ook kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan het programma. De deelnemende kinderkookstudio’s zijn speciaal uitgerust voor de jonge kookenthousiastelingen.
De kosten voor deelname door volwassenen en kinderen liggen tussen de 10 en 30 euro, afhankelijk van het geboden programma.

400 kookstudio’s
In de afgelopen tien jaar is het aantal kookstudio’s in Nederland gegroeid van enkele tientallen tot inmiddels meer dan 400. In een kookstudio leer je onder begeleiding van een professionele kok hoe je zelf gerechten kunt klaarmaken. Daarin kan van alles aan bod komen: een eerste kennismaking met de beginselen van koken, het belang van inkoop van de juiste ingrediënten tot technieken en kennis van het kookproces.

© Zestz 2008

Nationale Kookstudio Week 2008. 28 april - 4 mei. Op meer dan 400 plaatsen in heel Nederland

Leave a Reply