Smulweb.nl roept prijs in het leven

De restaurants Oud Sluis in Sluis, De Bokkedoorns in Overveen en Toine Hermsen in Maastricht zijn genomineerd voor een nieuwe restaurantprijs. Deze Electrolux Smulweb Publieksprijs 2007 is in het leven geroepen door Smulweb.nl.
De genomineerden vormen de topdrie van een lijst met vijftig 50 restaurants, die voortkomt uit recensies en beoordelingen van bezoekers van de culinaire internetpagina. Metro, een website over eten en koken, heeft 200.000 leden. De winnaar wordt maandag 2 april bekendgemaakt, zo liet de organisator van de uitreiking 28 maart weten.
[Via Sp!ts]

4 Responses to “Smulweb.nl roept prijs in het leven”

  1. marian Says:

    Het verniewde smulweb is een site geworden waar veel leden zich niet meer thuisvoelen en weglopen. Een site die enkel en alleen draait om de sponsors. Waar men zoveel mogelijk reclame wil binnenhalen ten koste van de leden. De site is nu een grote puinhoop. De leden zijn boos en verdrietig, al hun werk is naar de fillistijnen, het draait daar alleen maar om geld. jammer jammer, het was zo’n leuke community en er is weinig meer van over. Lees het algemeen forum van smulweb, het is om te huilen.

  2. marian Says:

    Jammer dat de andere reacties verwijderd zijn. Overigens is er nog steeds niets verbeterd op smulweb, het regent er nog steeds van de klachten.

  3. zestz Says:

    Er zijn geen reacties op dit bericht verwijderd

  4. terry Says:

    Jammer dat smulweb is “vernieuwd”. Onoverzichtelijk en traag geworden. En dan die smaakpolitieman, vreselijk, wat moet die vent op deze site.

Leave a Reply