Jamie Oliver gaat podcasten

De Engelse tv-kok Jamie Oliver gaat in de loop van dit jaar beginnen met podcasts, een soort internetradio. Hij gaat in dit programma keukenproblemen oplossen.
Podcasts zijn een soort internetradio-uitzendingen die je kunt downloaden. Het woord is een samentrekking van iPod, de draagbare MP3-speler van Apple, en ‘broadcasting’ (Engels voor uitzenden). Echt doorgebroken zijn dit soort uitzendingen nog niet, maar misschien kan tv-kok Jamie Oliver daar verandering in brengen.
Heb je vragen op het gebied van eten, recepten, keukenapparatuur? Wellicht dat Jamie en zijn mate Pete je probleem kunnen oplossen. Inmiddels is er een hot line geopend waar iedereen zijn keukenproblemen kan doorbellen. En wellicht wordt de vraag in de loop van dit jaar (!) beantwoord via Jamies podcast. Maar of de inzenders zo lang kunnen wachten?

2 Responses to “Jamie Oliver gaat podcasten”

  1. Koken met Karin Says:

    Leuk nieuws. Je moet er natuurlijk wel tegen kunnen dat Jamie in je oor roept dat je ‘the old pan’ in de oven moet ‘whacken’. Alleen: volgend najaar?! In digitale termen is dat volgende eeuw…

  2. admin Says:

    Ik heb het nog even gecheckt: de podcasts volgen ‘in de loop van dit jaar’. Vaag dus. Kan na de zomer zijn, in het najaar… Misschien wil Jamie Oliver eerst de reacties afwachten.

Leave a Reply