Jamie’s kerst-dvd

Jamie Oliver biedt met zijn nieuwste dvd een helpende hand bij het kerstmenu.
Zo kenden we de hippe tv-kok en zakenman, zoals hij zichzelf tegenwoordig noemt, nog niet. Op de hoes van de dvd staat hij afgebeeld in een suffe gebreide trui in kerstkleuren – en met de titel van de dvd: Jamie’s christmas. Het wordt nog meliger. ‘12 receipe cards included (dodgy jumper not included)’ staat er onder zijn portret.
De kok biedt een helpende hand aan iedereen die bij het woord kerstdiner al in de stress raakt: ‘You’ll find all the Christmas recipes that you’ll need to make a lovely dinner.’ Varïerend van kalkoen tot geroosterde aardappelen en pastinaak tot cranberrysaus.
De dvd bevat nog wat extra’s, zoals ‘A few more recipes from America’ (zal dat het thema van zijn nieuwste kookboek worden?) en ‘My top tips for Christmas’. Op zijn site beëindigt hij zijn bericht over de dvd met: ‘Have lots of fun, (and don’t forget to wear your cheesy jumper!).’

De dvd is in de UK verkrijgbaar bij een aantal filialen van Sainsbury’s, BHS, WHSmith, HMV en postkantoren. Op het web is de dvd te koop via Sainsbury’s. Bij veilingsite ebay.com is de dvd ook al te vinden.

Leave a Reply