DeDikkeVanDam vanaf 22 december weer verkrijgbaar

De eerste druk van DeDikkeVanDam - Van aardappel tot zwezerik van culinair specialist Johannes van Dam was in korte tijd uitverkocht. De tweede druk ligt vanaf donderdag 22 december in de boekhandel.
Voor zowel uitgever Vic van de Reijt van Nijgh & Van Ditmar als voor de boekhandels was het een verrassing: de eerste druk van het culinair gastronomische naslagwerk – 6.500 exemplaren – was binnen een week uitverkocht. De uitgever neemt nu het zekere voor het onzekere en verhoogde de tweede druk naar 20.000 exemplaren.
Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. In Dedikkevandam behandelt hij het hele scala van de culinaire wereld in alfabetische volgorde van aardappel tot zwezerik, via gerechten, recepten, streken, keukengerei en meer algemene thema’s als ‘eerste hulp bij heet eten’.
Een signeersessie vindt op 22 december vanaf 17.30 uur plaats bij Athenaeum Boekhandel aan het Spui te Amsterdam.

Leave a Reply