Zestz
 
Parijs heeft eerste tiramisubar: We Are Tiramisù
Categorieën: foodnieuws, Parijs tips

We Are Tiramisù1Schermafbeelding 2014-06-21 om 17.02.59Schermafbeelding 2014-06-21 om 17.02.04
New York had ’m: de – inmiddels gesloten – Tiramisu Bar, gespecialiseerd in een van de bekendste Italiaanse desserts. Parijs heeft ’m sinds kort: We Are Tiramisù.

Niet dat de twee Franse jeugdvrienden en dertigers Jonathan en Laurent zich door het New Yorkse voorbeeld hebben laten inspireren. Het is simpelweg hun favoriete dessert, laten ze via hun PR-dame aan Zestz weten. En omdat ze een smakelijke versie van dit gerecht moeilijk in de lichtstad konden vinden, besloten deze twee ondernemers maar meteen een tiramisubar te openen.

Smaakbom
In We Are Tiramisù, gelegen in het 17e arrondisement, serveren ze het gerechtje in verschillende smaken. Natuurlijk een ’klassieke’ versie met koffie, chocolade en een vleugje drank (hier: tiramisu). Maar ook spannende smaakbommen, zoals een combinatie van yuzu, jasmijn en limoen of vanille, lavendel en rood fruit. Ze worden als minitaartjes per drie stuks (5 euro) of in een eenpersoonsversie geserveerd (eveneens 5 euro). En voor erbij verschillende koffies, thee van het Parijse huis Mariage Frères, sap van de al even hoofdstedelijke Alain Millat en ijsthee.

Ondertussen dromen de twee vrienden al van een tweede filiaal – en ook van vestigingen buiten Parijs. Maar eerst even afwachten of de Fransen klaar zijn voor dit horecaconcept.

We Are Tiramisù, 10, rue Bayen, 75017 Parijs. Geopend: di t/m za 9-20 uur, zo 9-14 uur.

© Zestz / Ronald de Nijs 2014

  • NuJIJ
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • email

Reageer


Fatal error: Function name must be a string in /data/web/sites/www.zestz.nl/www/wp-content/themes/zestzblock/footer.php on line 1