Scandybars zet het mes in snoeprepen

Een paar jaar geleden ontdekten we Scandwiches, een site met bijna kunstzinnige foto’s van belegde broodjes, of beter gezegd: de dwarsdoorsnedes ervan. Het nieuwe Scandybars lijkt hierop geïnspireerd te zijn. Op deze blog tref je beelden van doormidden gesneden snoeprepen, van Snicker tot Mars, van m&m’s tot Milky Way. De (onbekende) fotograaf doorklieft al dit snoepgoed met een hobbymesje – om het hart ervan bloot te leggen . En verdwijnt dit lekkers na het fotograferen in de mond van de blogger? Ook al raden tandartsen het af, de doorkliefde repen gaan in de koelkast – gereed voor een lekkere trek-moment, zo valt op de site te lezen.

© Zestz / redactie 2011

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'