Talisman trekt top-koks voor culinaire reizen

Tien Nederlandse top-koks gaan in 2008 culinaire ontdekkingsreizen begeleiden.

Talisman Travel in Dordrecht heeft voor het nieuwe reisconcept de crème de la crème van de Nederlandse restaurantwereld aangetrokken: Ron Blaauw, John Halvemaan, Cees Helder, Toine Hermsen, Robert Kranenborg, Dennis Kuipers, Erik van Loo, Henk Savelberg, Jeremy Vermolen en Marco Westmaas. De aanwezigheid van een topchef opent deuren die voor anderen gesloten blijven, zegt marketingmanager Robert Meijn.

Toprestaurants & streetfood
De culinaire ontdekkingsreizen voeren naar China, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië & Bali, Trinidad & Tobago en Peru. Aan elke reis kunnen tien à veertien gasten deelnemen. Zij zullen kennismaken met een selectie van toprestaurants, maar ook met lokale ‘streetfood’ specialiteiten. Ook zullen workshops en (wijn)proeverijen op het programma staan.
Tijdens een jubileumfeest van de vijftienjarige Talisman medio november zal chef-kok Erik van Loo het culinaire programma-aanbod uit de doeken doen.
[bron: Tourpress]

Leave a Reply